кадър bTVКристиан Вигенин призна в студиото на bTV тежката загуба на

...
кадър bTVКристиан Вигенин призна в студиото на bTV тежката загуба на
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин, БСП: При нови избори Борисов може да се върне във властта на бял кон

кадър bTV

Кристиан Вигенин призна в студиото на bTV тежката загуба на Българска социалистическа партия и разяснява, че партията надали може да има по-лош резултат. Той обаче беше кагегоричен, че Българска социалистическа партия няма да се моли за присъединяване в ръководството.

Трябва да бъде прерязана връзката на Борисов с държавното ръководство, сподели Вигенин и предизвести, че това няма по какъв начин това за стане със срадни. „ Трябва да спрем поръчки като „ няма да си играя с този ”, изясни той.

Според Вигенин нови избори могат да доведат до това, че ГЕРБ може да откри свои сътрудници за ново ръководство, които в този момент няма.  „ Борисов няма да се поколебае да се върне във властта на бял кон ”, добави социалистът.

Той съобщи също, че Българска социалистическа партия е готово да поддържа дейности на други партии, като да вземем за пример „ ИТН ”, даже и без коалиция и присъединяване в ново държавно управление. Тази поддръжка ще е за промени в правосъдната система, в изборното законодателство, както и за решение на незабавни въпроси, свързани с коронавирус рецесията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР